Gratis webinars voor startende ondernemers in Westfriesland

26 oktober 2020

Het Startersloket organiseert meerdere webinars over ondernemen. Het verbindt startende ondernemers met lokale netwerk- en kennispartners. Daarnaast organiseren zij trainingen en evenementen om ondernemers te informeren en te inspireren.

Juridische zaken

Op 9 november staat het juridische deel van ondernemerschap op de agenda. Marije Sliphorst – Dekker van Abma Advocaten en Joeri Goede namens het Startersloket verzorgen de webinar. Verschillende rechtsvormen, aansprakelijk, contracten en de AVG komen aan bod.

Succesvol online

Op 23 november neemt Martijn Pennekamp je mee in de belangrijkste zaken rondom de online wereld. Hij is initiatiefnemer van een startersplatform en vertelt over het online presenteren van een onderneming. Welke online kanalen zijn interessant voor jou als ondernemer? Hoe presenteer jij je online? Ook komen Facebook en LinkedIn aan de orde.

Start een eigen bedrijf 

Denk je na over het starten van eigen bedrijf of ben je net gestart? Op 7 december neemt Joeri Goede, startersadviseur bij het Startersloket je mee waar je rekening mee moet houden bij het beginnen van een eigen bedrijf. Hoe maak je een ondernemingsplan? Hoe verhoud het bedrijf zich tot de markt? Hoe voorkom je risico’s? Hoe werkt de inschrijving bij het KVK en de belastingdienst? Kortom alle vragen voor een solide basis van een onderneming.

De webinars zijn gratis, aanmelden is wel vereist. Ook kunnen vragen gesteld worden tijdens de webinar. Nieuwsgierig en/of klaar om aan te melden?
LEES VERDER