Kom naar de informatieavond over Stad Medemblik

24 juni 2024

Op donderdagavond 4 juli is iedereen van harte welkom in het BON Theater in Medemblik. Gemeente Medemblik wil graag met u in gesprek over de toekomst van de stad Medemblik.

Medemblik, het oude middeleeuwse stadje, spreekt bij velen tot de verbeelding. Het  bruist en leeft. Bewoners, bezoekers en ondernemers maken met veel plezier gebruik van de stad. De gemeente wil de centrumfunctie van de stad versterken en de stad klaar maken voor de toekomst. Daarom zijn we gestart met een nieuwe manier van werken. We willen beter kunnen sturen op samenhang, kwaliteit en tempo van ontwikkelingen die op stapel staan.

Dit jaar maken we een nieuw ‘Stadsplan’. Dit Stadsplan moet antwoord geven op vragen als: hoe maken we de stad nog aantrekkelijker voor bezoekers, bewoners en ondernemers, waar kunnen nieuwe woningen worden gebouwd, hoe is de bereikbaarheid van de stad in de toekomst te regelen, welke ruimte is er voor economische groei, hoe gaan we om met groen en klimaat. Bestaande projecten en ontwikkelingen worden hierbij ook meegenomen.

Wij vertellen u graag meer en horen graag uw ideeën. Dus wees welkom en kom langs!

Programma 4 juli

18.45 uur – Ontvangst met een vers bakje koffie.

19.00 uur – Introductie nieuwe manier van werken door de programmamanager. Presentatie eerste ideeën voor het Stadsplan, door de  stedenbouwkundige.

20.00 uur – Vrije inloop informatieavond, meerdere tafels met experts staan voor u klaar om met u in gesprek te gaan. Wat vindt u belangrijk? Wat wilt u dat er gebeurt en misschien ook, wat wilt u dat er niet gebeurt? Hoe ziet uw droom voor het ideale Medemblik over 10 jaar er uit?

21.30 uur – Einde

Locatie: Bon Theater, Admiraliteitsweg 6a, Medemblik

Vragen stellen

Is de presentatie te vroeg op de avond voor u? Geen probleem! U kunt gewoon na de presentatie aansluiten. Er is voor iedereen ruim de tijd om meer informatie te vragen aan de mensen die daadwerkelijk aan het programma werken. Wij staan aan verschillende tafels voor u klaar om met u in gesprek te gaan over het programma en de verschillende projecten. En horen ook graag uw ideeën hierover.

Hopelijk tot dan!