Ondernemersdebat Medemblik

7 maart 2022

De Westfriese Bedrijven Groep en Ondernemend West-Friesland organiseren in maart 2022 de ondernemersdebatten in het kader van de gemeenteraadsverkiezingen. Ook in Medemblik vindt een ondernemersdebat plaats en wel op 14 maart 2022. Ondernemers en andere geïnteresseerden die bij de debatten aanwezig willen zijn (kosteloze entree) dienen zich aan te melden via de website van Ondernemend West-Friesland. Overige debatten vinden plaats in Hoorn in Enkhuizen.

Het debat vormt een belangrijk podium voor politici, ondernemers en andere betrokkenen om met de politiek in gesprek te gaan over de toekomst van onze regio. In 2018 vonden deze debatten ook met succes plaats, zodoende is ook nu gekozen voor een samenwerking.

De organisatie is in handen van Robert-Jan Knook (ANP/BNR) en Rob van Loon (SmartKickstart) namens OWF, in samenwerking met de Ondernemers Federatie Medemblik en de WBG.
Het Ondernemersdebat begint om 19:30 uur in het gemeentehuis van Gemeente Medemblik (te Wognum). Verwacht einde van de avond (inclusief afsluitende netwerkborrel) is om 22:00 uur.

We plannen op een fysiek debat, waarbij politieke partijen letterlijk het debat aan kunnen gaan met elkaar. De stellingen en thema’s van de debatten worden gebaseerd op een aantal belangrijke
punten uit het door WBG uitgebrachte rapport ‘Samen 1WF’ en onderwerpen die vanuit de lokale ondernemersclubs worden aangedragen.

Opgeven als bezoeker? www.ondernemendwestfriesland.nl