Uitnodiging OFM promotiefilm voor gemeenteraadsverkiezingen 2022

8 juni 2021

De Ondernemers Federatie Medemblik (OFM) maakt zich, in het jaar van de voorbereiding op de gemeenteraadsverkiezingen van 2022, hard voor een beter begrip voor ondernemers en hun rol in c.q. belang voor de samenleving. Tal van positieve effecten worden niet altijd door de politiek op waarde geschat. De OFM wil graag hierin het voortouw nemen om dit meer zichtbaar te maken en  pakt dit op middels een digitale aftrap in de vorm van een film van haar programma en haar nieuwe speerpuntennotitie.

We nodigen u, als ondernemer en / of vertegenwoordiger(s) van een politieke partij, van harte uit deze aftrap bij te wonen op dinsdag 22 juni a.s. om 20.00 uur. Het betreft een kort wervelend programma waarin wij u, op positieve en luchtige wijze, laten kennis maken met de rol van ondernemers binnen Medemblik. Uw (digitale) aanwezigheid wordt zeer op prijs gesteld.
Tevens is de media uitgenodigd voor dit unieke evenement. Niet eerder trokken ondernemers op deze wijze de politieke kar binnen de gemeenteraadsverkiezingen.

MELD U NU AAN

U ontvangt uiterlijk 21 juni a.s. de link voor deze bijeenkomst.