VNG Congres – oproep Westfriese Ondernemers

24 mei 2022

Beste ondernemer uit Westfriesland,

Op dinsdag 28 en woensdag 29 juni 2022 vindt het VNG Jaarcongres in de regio Westfriesland plaats. Het VNG Jaarcongres is het jaarlijkse congres van de Vereniging van Nederlandse Gemeenten (VNG). Er komen zo’n 2600 lokale bestuurders en raadsleden op af. Ieder jaar vindt het congres in een andere gemeente of regio plaats. En in 2022 dus in onze mooie regio Westfriesland. Een unieke kans om meer van onze mooie ondernemerskant te laten zien aan de bezoekers. Deze stands staan op het beursplein bij de locatie van het congres, namelijk IJsbaan De Westfries.

Uw bedrijf of organisatie in de spotlights

Als ondernemer kunt u uw bedrijf of organisatie in de spotlights zetten tijdens het congres. De VNG verhuurt namelijk een aantal stands op het beursplein in IJsbaan de Westfries. Door de komst van het congres is dit voor onze Westfriese ondernemers een unieke kans op naamsbekendheid. Het kan zijn dat veel leden de regio opnieuw willen bezoeken. Daarom brengen we deze mogelijk bij u onder de aandacht. Wij, als regio Westfriesland, hebben geen invloed op de stand en prijzen. Het inschrijven kan tot 20 juni en loopt via de website van de VNG, www.vngjaarcongres.nl/exposanten. Daar staat ook meer informatie over de stands.

De regio op de kaart zetten

De komst van het congres geeft een extra impuls aan de regionale economie. Onze regio wil maximaal profiteren van de komst van het congres. Dat doen we natuurlijk met elkaar, met (horeca)ondernemers, maatschappelijke organisaties, het onderwijs en andere partners. Met extra inkomsten door deelnemers van het congres, zoals door overnachtingen, restaurantbezoeken en vervolgbezoeken. We zijn ervan overtuigd dat we de congresdeelnemers samen kunnen verrassen met de charme van Westfriesland. Laten we onze regio goed op de kaart zetten, zodat zij vaker een bezoek gaan brengen aan onze regio. Zo helpen we de regionale ondernemers. Een mooi positief effect voor het toerisme en de horeca in de regio Westfriesland.

Met vriendelijke groet,

Het projectteam VNG Jaarcongres