Asfaltwerkzaamheden Medemblikkerweg (N240b) van 30 mei tot eind juli 2022

24 mei 2022

Nieuwsbericht Medemblikkerweg (N240b) – Hollands Kroon

Asfaltonderhoud Medemblikkerweg van 30 mei tot eind juli 2022
Vanaf maandag 30 mei 2022 werkt WaakSaam in opdracht van de provincie Noord-Holland aan de N240b Medemblikkerweg tussen de kruisingen Wagenpad en Zuiderkwelweg. We vernieuwen het asfalt van de rijbaan en het fietspad. Daarnaast plaatsen we grasbetontegels in de berm. De werkzaamheden duren ongeveer 9 weken.

Planning en omleidingroute doorgaand verkeer
Op maandag 30 mei starten de werkzaamheden en deze zijn eind juli 2022 gereed. Gedurende de gehele periode is het deel tussen de kruisingen Medemblikkerweg/Wagenpad en Medemblikkerweg/Zuiderkwelweg afgesloten voor verkeer. De kruising Wagenpad zelf blijft open. Doorgaand verkeer van en naar Wieringerwerf volgt een omleidingsroute via de A7.

Klik hier voor de omleidingsroute voor doorgaand verkeer

Bereikbaarheid aanwonenden en bedrijven
De bedrijven nabij het werkgebied blijven te allen tijde bereikbaar. Wij hebben maatwerk afspraken gemaakt met bedrijven binnen het werkvak. Uitsluitend bestemmingsverkeer (aanwonenden) en nood- en hulpdiensten worden door verkeersregelaars langs de werkzaamheden geleid. Overig bestemmingsverkeer kan omrijden via de Zuiderdijkweg en Wagenpad.

Medemblikkerweg blijft na werktijd afgesloten
Voor de veiligheid blijft de Medemblikkerweg/N240b na werktijd (in de avond, nacht en in het weekend) afgesloten voor doorgaand verkeer.

Heeft u vragen over dit bericht?
Bel gratis met het servicepunt van de provincie Noord-Holland via telefoonnummer 0800 0200600 of stuur een email naar servicepunt@noord-holland.nl

WaakSaam

WaakSaam voert tot juni 2025 het beheer en onderhoud van provinciale vaarwegen, wegen, bruggen, sluizen, groen, gebouwen en terreinen in de Kop van Noord-Holland uit in opdracht van de provincie Noord-Holland.